Wednesday, September 26, 2007

1year in international islamic college...

4.05a.m taktido lagi sbb exam 18jun 1year in iic


mcm tak percaya dah 1tahun di kolej dimana aku akan mendapat kan diploma business admintration aku...sayang kolej ku dan kawan2 ku...

ni pulak mse aku gan kwn2 ku di kelas b.o.m..bukan kelas belajar buat letupan tapi singkatan utk biografi of muhammad tegok lamcm mane tk huru hara kelas yg ajar lak cikgu disiplin iaitu kelas cik wan arif...hahahhahaha...sape dak2 iic tau ler mcm mane...

ni pulak band kita org iaitu band d'green nusantara ada kaitan degan alam padahal ada kena mengena dengan rokok nusantara..hahahah..utk pengetahuan korang kami telah masok pertandingan battel of the bandyg dianjurkan di kolej kitaorg tapi kita org masok utk cari pengalaman tadi niat nk menag mesti la ada gak hahahhaha..tapi tk menag pon sbb banyak la kelemahan kita org yg perlu dibaiki...padahal aku dah berangan jadi artis...hahhahahahaa...
mantol gitar utama apit gitar kedua jong bess and showe drum dia tiada dlm gambar dia kwn kepada jong and dia belajar di mfi bangi...kitaorg minta pertolongan dia kerana drummer kita org buat taik sundal haram...dan aku pulak vocal mcm poyo and luper lirik...
hahahahhaah...dah gelabah mcm2 leh jadi...hahahahahhaha...

1 comments:

zack said...

hahaha...
IIC besh.!!!!!